You are currently viewing Prednosti BOX2 paketa Digitalne TV: Sjajna ponuda za sve vaše potrebe!

Prednosti BOX2 paketa Digitalne TV: Sjajna ponuda za sve vaše potrebe!

Tražite savršen spoj između vrhunske televizije i mobilnog interneta? Digitalna TV ima rešenje za vas! Upoznajte se s prednostima BOX2 paketa koji vam donose najbolju ponudu po neverovatnoj ceni.

BOX2 Paket 1: Mobilni Net 100 GB + m:Sat TV Plus – 1325 RSD/mesec

Televizija: 170 TV kanala Mobilna: 100 GB

Započnimo s prvim paketom. Za samo 1325 RSD/mesec, dobićete pristup ne samo vrhunskim televizijskim kanalima već i impresivnom mobilnom internetu od 100 GB.

To znači da možete uživati u svojim omiljenim TV programima i istovremeno ostati povezani na internetu bez brige o potrošnji podataka.

Još bolje, tokom promocije za pakete naručene putem interneta, možete ostvariti neverovatan popust od 50% na mesečnu naknadu tokom prvih 10 meseci!

To znači da ćete prvih 10 meseci plaćati samo 662,50 RSD/mesec za ovu izvanrednu kombinaciju. A tu nije kraj – po isteku promo perioda, mesečna naknada iznosi samo 2.749 RSD/mesec, što je i dalje pristupačna cena za tako bogat sadržaj.

U cenu je takođe uračunat popust od 100 RSD za eRačun, što dodatno olakšava vašu mesečnu naknadu.

OVDJE pogledajte listu kanala!

BOX2 Paket 2: Mobilni Net 500 GB + m:Sat TV Plus – 1450 RSD/mesec

Televizija: 170 TV kanala Mobilna: 500 GB

Ako želite još više podataka i brže brzine interneta, drugi BOX2 paket je savršen za vas. Za samo 1450 RSD/mesec, dobićete 500 GB mobilnog interneta i istih impresivnih 170 TV kanala.

Ovaj paket je idealan za porodice ili one koji vole strimovanje visokog kvaliteta i igranje online igara.

Kao i kod prvog paketa, i ovde možete ostvariti neverovatan popust od 50% na mesečnu naknadu tokom prvih 10 meseci ako naručite putem interneta. To znači da ćete prvih 10 meseci plaćati samo 725 RSD/mesec, a nakon toga mesečna naknada iznosi samo 2.999 RSD/mesec.

Uračunat je i popust od 100 RSD za eRačun, što čini ovu ponudu još privlačnijom za vaš džep.

OVDJE pogledajte listu kanala!

Ne propustite priliku da iskoristite ovu fantastičnu ponudu.

BOX2 paketi Digitalne TV donose vam neograničeno zadovoljstvo gledanja i surfovanja internetom po pristupačnim cenama.

Sve što treba da uradite je da odaberete paket koji najbolje odgovara vašim potrebama i uživate u bezbrižnom televizijskom i internet iskustvu. Odlučite se danas za BOX2 pakete i unapredite svoju digitalnu zabavu!