m:SAT TV

Digitalna televizija je brend vlasništvo IL Solutions doo, ogranak Beograd - ovlašteni posrednik za prodaju usluga kompanije MTS

Dobrodošli u m:SAT TV – vrhunsku uslugu satelitske televizije koja je dostupna svima! Kroz naš brend Digitalna televizija, koji je u vlasništvu IL Solutions doo, ogranak Beograd, postajemo ovlašteni posrednik za prodaju usluga kompanije MTS. Ako živite na selu ili uživate u vikendici na planini, m:SAT TV donosi vam bogatstvo sadržaja mts televizije s neverovatnom pristupačnošću.

m:SAT TV pruža vam mogućnost da uživate u mts televiziji bez obzira na vašu lokaciju. Bez obzira da li živite u gradu, na selu ili provodite vikend u prirodi, naša satelitska televizija dostupna je svima. Osetite raznovrsnost programa gde god se nalazili, pružajući vam priliku da se povežete s omiljenim emisijama i kanalima.

Promotivna Povoljnost - Prvih 5 Meseci po 1 Dinar

Iskoristite jedinstvenu promotivnu ponudu! Uživajte u m:SAT TV usluzi prvih 5 meseci po neverovatnoj ceni od samo 1 dinar mesečno. Ova sjajna promocija traje do 31. 7. 2023. godine, pružajući vam priliku da istražite sve što m:SAT TV ima da ponudi uz minimalan trošak.

Širok spektar kanala

m:SAT TV donosi vam širok spektar kanala, filmskih sadržaja, sportskih događaja i još mnogo toga. Bez obzira da li ste ljubitelj filmskih blokbastera, sportskih dešavanja ili informativnih programa, naša ponuda je prilagođena različitim ukusima.

Jednostavnost

Uz m:SAT TV, jednostavnost je ključ. Naša usluga dolazi s jednostavnom instalacijom i intuitivnim podešavanjem. Bez tehničkih izazova, možete brzo uživati u bogatstvu satelitske televizije.

Sigurnost

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet. Uz m:SAT TV, dobijate pristup 24/7 korisničkoj podršci koja je tu da odgovori na vaša pitanja i reši bilo kakve nedoumice. Mi smo uz vas tokom celog vašeg iskustva s m:SAT TV.

Ne propustite priliku da iskusite satelitsku televiziju koja je pristupačna, raznovrsna i prilagođena vašim potrebama. Povežite se sa m:SAT TV i osetite bogatstvo digitalne zabave gde god da se nalazite. Vaša avantura počinje sada!

START

televizija

119 TV kanala

1 RSD/mes

1095
RSD/mes

Do 5 meseci mesečna naknada 1 RSD uz ugovornu obavezu i eRačun, po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 1095 RSD/mes.

Preporučujemo
PLUS

televizija

170 TV kanala

1 RSD/mes

1.599
RSD/mes

Do 5 meseci mesečna naknada 1 RSD uz ugovornu obavezu i eRačun, po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 1.599 RSD/mes.

MAX

televizija

180 TV kanala

1 RSD/mes

2.299
RSD/mes

Do 5 meseci mesečna naknada 1 RSD uz ugovornu obavezu i eRačun, po isteku promo perioda mesečna naknada iznosi 2.299 RSD/mes.

Sve što želite od televizije, bez obzira na to gde se nalazi vaš dom, sada vam je dostupno putem nove mts satelitske usluge m:SAT tv.

Usluga m:SAT tv vam omogućava prijem TV programa koji se direktno sa satelita dovodi do TV prijemnika. Da biste gledali željene kanale neophodno je da imate odgovarajuću opremu – satelitsku antenu i odgovarajući broj STB uređaja, koji odgovara broju TV uređaja na kojima želite da koristite m:SAT tv uslugu.

Ovu uslugu možete da koristite na najviše četiri TV uređaja.

Promotivne povoljnosti

Ukoliko se opredelite m:SAT tv tokom trajanja promocije vas očekuju sjajne promotivne povoljnosti:

  • START paket – prvih 5 meseci po 1 dinar
  • PLUS paket – prvih 5 meseci po 1 dinar i 50% popusta na mesečnu naknadu za 1 dodatni STB uređaj (150,00 din. sa PDV-om, tokom ugovorne obaveze),
  • MAX paket – prvih 5 meseci po 1 dinar i 1 dodatni STB uređaj besplatno (tokom ugovorne obaveze)

Dodatne pogodnosti za START, PLUS i MAX paket:

  • Mogućnost aktivacije do 3 dodatna STB uređaja.
  • Mesečna naknada uz uslugu eRačun (ukoliko se opredelite za mesečnu naknadu uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun),
  • Prvi mesec 1 dinar - za postojeće korisnike m:SAT tv usluge koji potpišu novu ugovornu obavezu,
  • Na raspolaganju su vam svi kanali mSAT tv usluge prvih pet meseci od trenutka aktivacije usluge*,
  • Pored SD (Standard Definition) TV kanala na raspolaganju su vam i HD TV kanali,
  • Instalaciona taksa m:SAT tv usluge je samo 1 dinar**,
  • Taksa za tehničku realizaciju usluge iznosi takođe 1 dinar**.

*Pogodnost važi samo za nove korisnike mSAT TV usluge. Aktivacijom odabranog paketa kanali se automatski aktiviraju, a nakon isteka 5 meseci kanali koji nisu sastavni deo paketa automatski se deaktiviraju.

**Instalaciona taksa i taksa za tehničku realizaciju usluge odnosi se na korisnike koji potpišu ugovor na 24 meseca. Korisnici koji se opredele za neki od m:SAT tv paketa bez ugovorne obaveze plaćaju punu cenu instalacione takse i takse za tehničku realizaciju usluge.

Promocija traje do 31. 7. 2023.

Mesečna naknada za m:SAT tv paket važi uz ugovornu obavezu na 24 meseca i uslugu eRačun. Nakon isteka promotivnog perioda, mesečna naknada za odabrani paket se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ugovornu obavezu uz uslugu eRačun .

Nakon isteka ugovorne obaveze od 24 meseca za odabrani m:SAT tv paket, mesečna naknada se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za pakete bez ugovorne obaveze.

Ukoliko korisnik potpiše ugovornu obavezu bez usluge eRačun, naknadno može da se prijavi za eRačun i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu i uslugu eRačun (bez obzira kada se u toku meseca prijavi za uslugu, za tekući mesec naplatiće mu se mesečna naknada sa uračunatim popustom od 50 dinara za uslugu eRačun). Sa druge strane, ukoliko korisnik otkaže uslugu eRačun povećava mu se cena mesečne naknade i u tom slučaju plaća cenu mesečne naknade uz ugovornu obavezu bez usluge eRačun (koja je viša za 50 dinara).

Ukoliko korisnik ima zbirni račun za dve ili više usluga, prijavom za uslugu eRačun umanjuje mu se cena mesečne naknade samo za uslugu za koju je prihvatio eRačun.

Naplata dodatnih paketa u mesecu aktivacije i deaktivacije je proporcionalna broju dana korišćenja paketa.

Korisnik može da aktivira do tri dodatna STB uređaja. Dodatni STB uređaj se korisniku dodeljuje po zahtevu korisnika. Nakon isteka ugovorne obaveze za m:SAT tv paket, dodatni STB uređaj koji je bio u promociji se naplaćuje po standardnom cenovniku definisanom za ovu uslugu van promocije.

Ukoliko korisnik tokom ugovorne obaveze pređe na veći m:SAT tv paket (Plus ili Max), dobija pogodnost usluge dodatni STB uređaj za taj izabrani veći paket. Sa druge strane, ukoliko se korisnik tokom ugovorne obaveze vrati na manji m:SAT tv paket (Start ili Plus) za koji je prvobitno potpisao ugovor, više neće imati pogodnost usluge dodatni STB uređaj koja se odnosi na veći m:SAT tv paket.

Navedene cene su prikazane u dinarima, sa porezom.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije, kao i pravo izmene ponude kanala u okviru paketa.

Cenovnik m:SAT tv paketa

Cenovnik usluga m:SAT tv

HBO dodatni paket

499 din.

HBO + dodatni paket

699 din.

Extra dodatni paket

299 din.

Mađarski dodatni paket

120 din.

Rumunski dodatni paket

90 din.