You are currently viewing Šta donosi BOX3 paket Digitalne TV? Proverite fantastične opcije!

Šta donosi BOX3 paket Digitalne TV? Proverite fantastične opcije!

Ako ste u potrazi za savršenim paketom koji vam donosi brzi internet, bogatu televizijsku ponudu i neograničeno fiksno telefoniranje, onda je BOX3 paket Digitalne TV pravi izbor za vas.

Ovaj paket pruža sve što vam je potrebno za potpunu digitalnu zabavu, a evo šta donosi:

BOX3 Paket 1: Fiksna + NET 20 + m:Sat TV Plus – 1425 RSD/mesec

Internet: Do 20/4 Mb/s Televizija: 170 TV kanala Fiksna telefonija: Neograničeno

Ovaj paket pruža brzi internet od 20 Mb/s za sve vaše online potrebe. Sa 170 TV kanala, imaćete pristup raznovrsnom televizijskom sadržaju, a neograničena fiksna telefonija omogućava vam da ostanete u kontaktu s porodicom i prijateljima.

Sve to možete dobiti po mesečnoj ceni od samo 1425 RSD.

Ali tu nije kraj – tokom promocije za pakete naručene putem interneta, možete ostvariti fantastičan popust od 50% na mesečnu naknadu tokom prvih 10 meseci.

To znači da ćete prvih 10 meseci plaćati samo 712,50 RSD/mesec. A nakon isteka promo perioda, mesečna naknada iznosi samo 2.949 RSD/mesec. Uz to, uračunat je i popust od 100 RSD za eRačun.

Pogledajte listu kanala OVDJE!

BOX3 Paket 2: Fiksna + Net 20 + m:Sat TV Max – 1575 RSD/mesec

Internet: Do 20/4 Mb/s Televizija: 180 TV kanala Fiksna telefonija: Neograničeno

Ako želite još više TV kanala za veću zabavu, drugi BOX3 paket je pravi izbor. Za samo 1575 RSD/mesec, dobićete brzi internet od 20 Mb/s, čak 180 TV kanala i neograničenu fiksnu telefoniju.

Ovaj paket je idealan za porodice koje traže više opcija za zabavu i komunikaciju.

I ovde važi fantastičan popust od 50% na mesečnu naknadu tokom prvih 10 meseci za pakete naručene putem interneta.

To znači da ćete prvih 10 meseci plaćati samo 787,50 RSD/mesec, a nakon toga mesečna naknada iznosi samo 3.249 RSD/mesec. U cenu je uračunat i popust od 100 RSD za eRačun.

Pogledajte listu kanala OVDJE!

Ne čekajte više! BOX3 paketi Digitalne TV pružaju vam sve što vam je potrebno za potpunu digitalnu zabavu i komunikaciju, po neverovatno pristupačnim cenama.

Izaberite paket koji najbolje odgovara vašim potrebama i uživajte u vrhunskom sadržaju i brzom internetu. Odlučite se danas za BOX3 paket i unapredite svoje digitalno iskustvo!