Impresum

IL Solutions d.o.o., ogranak Beograd 

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 165 G 11070 Novi Beograd

Email: info@digitalnatv.rs
Telefon: +38165 223 9693
Telefon: +38166 623 9693

MB: 29511721
PIB: 113374949

Politika privatnosti

1. Prikupljanje ličnih podataka

Prilikom posete našem sajtu, od vas možemo prikupiti određene lične podatke kao što su vaše ime, e-mail adresa i IP adresa putem različitih metoda kao što su kontakt formulari, komentari ili analitički alati. Vaše lične podatke koristimo samo u svrhu pružanja informacija, poboljšanja naše usluge i komunikacije s vama.

2. Korišćenje Jetpacka

Naš sajt koristi Jetpack uslugu koja pruža razne osobine i funkcionalnosti, uključujući analitiku poseta, optimizaciju brzine učitavanja stranica i sigurnosne mere. Jetpack može prikupljati određene podatke o poseti sajtu, kao što su IP adrese, podaci o pregledaču i slično, kako bi nam pomogao u poboljšanju korisničkog iskustva i pružanju kvalitetne usluge.

3. Korišćenje Google Tag Managera i Facebook Pixela

Naš sajt koristi Google Tag Manager i Facebook Pixel za praćenje konverzija, analitiku i marketinške svrhe. Ovi alati mogu prikupljati određene informacije o vašem ponašanju na sajtu, kao što su pregledane stranice, klikovi na određene elemente i slično. Ti podaci koriste se za poboljšanje naših marketinških aktivnosti i pružanje relevantnog sadržaja.

4. Lokalno hostovani Google fontovi

Da bismo poboljšali brzinu učitavanja stranica, lokalno hostujemo Google fontove. Prilikom posete sajtu, vaš pregledač ne može uspostaviti direktnu vezu s Google serverima radi preuzimanja fontova. To neće rezultirati prikupljanjem podataka o vašoj poseti, uključujući IP adresu i informacije o pregledaču.

5. Sigurnost podataka

Preduzimamo razumne tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, gubitka ili krađe. Vaši podaci biće čuvani sigurno i pristup njima imaće samo ovlašćeno osoblje koje je upoznato s važnošću zaštite privatnosti.

6. Otkrivanje ličnih podataka trećim stranama

Vaše lične podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ili deliti s trećim stranama bez vašeg pristanka, osim u slučajevima kada je to zakonom propisano ili kada je to potrebno radi pružanja usluga koje ste zatražili (npr. ako je potrebna dostava proizvoda).

7. Prava pojedinca

Imate pravo pristupa, ispravke, brisanja ili ograničenja obrade vaših ličnih podataka. Takođe imate pravo da uložite prigovor na obradu vaših ličnih podataka i pravo na prenosivost podataka. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava ili imate bilo kakva pitanja u vezi s našom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem navedenih kontaktnih podataka.

8. Kolačići (Cookies)

Naš sajt može koristiti kolačiće (cookies) radi poboljšanja funkcionalnosti i pružanja personalizovanog korisničkog iskustva. Možete promeniti postavke vašeg pregledača kako biste onemogućili kolačiće, ali imajte na umu da to može uticati na funkcionalnost sajta.

9. Izmene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati radi prilagođavanja promenama u zakonodavstvu ili našim poslovnim praksama. Molimo vas da povremeno proveravate ovu politiku privatnosti kako biste bili informisani o našim najnovijim praksama u vezi s vašim ličnim podacima.