You are currently viewing Kako promeniti ili nadograditi MTS mobilni internet paket – vodič za korisnike

Kako promeniti ili nadograditi MTS mobilni internet paket – vodič za korisnike

Promena ili nadogradnja vašeg Mts mobilnog internet paketa nikada nije bila jednostavnija. Bez obzira na to da li želite da pređete na viši paket ili samo prilagodite postojeći, MTS vam nudi više načina da to učinite brzo i efikasno. U ovom vodiču, detaljno ćemo objasniti sve korake i opcije koje su vam dostupne za promenu tarife.

Opcije za promenu tarife

 1. *Pozivanjem mts vodiča na 797#
  • Jednostavno pozovite *797# na svom telefonu i pratite opcije. Birajte opciju “Promena tarife” i dalje sledite uputstva za izbor nove tarife.
 2. Korišćenjem aplikacije Moj mts
  • U aplikaciji Moj mts, idite na opciju “Promena tarife”. Ovde možete birati između “Preporučena tarifa” ili “Ostale tarife” kako biste našli onu koja vam najviše odgovara.
 3. Slanjem SMS poruke
  • Pošaljite besplatnu SMS poruku sa tekstom jedne od sledećih opcija: M150, M300, O3, O6, O15, O30, SOKO ili ZMAJ na broj 333. Svaka od ovih poruka predstavlja određenu tarifu: Morava 150, Morava 300, Omorika 3, Omorika 6, Omorika 15, Omorika 30, Soko ili Zmaj.
 4. Online putem sajta
  • Posetite deo “Moj mts” na zvaničnom sajtu kompanije gde možete izvršiti promenu tarife online.
 5. Poseta poslovnici
  • Ukoliko više volite lični kontakt, možete posetiti bilo koju od mts poslovnica gde će vam ljubazno osoblje pomoći da izaberete i promenite tarifni paket.
 6. Poziv kontakt centra
  • Kontakt centar je dostupan na broj 0800 100 100 gde možete obaviti sve promene putem telefona.

Pravila promene tarife

Promena tarife je trenutna i nastupa odmah nakon vašeg zahteva, bez čekanja na prvi u narednom mesecu. Prelazak na tarifu sa višom mesečnom naknadom je besplatan, dok se svaki povratak na inicijalnu tarifu sa nižom mesečnom naknadom naplaćuje 99 dinara.

Mobilni internet u roamingu – SAVJETI koji će vas spasiti!

Ako tokom trajanja ugovorne obaveze pređete na tarifu sa višom mesečnom naknadom, nakon 30 dana korišćenja te tarife možete preći na tarifu sa nižom mesečnom naknadom, ali ne na tarifu sa nižom mesečnom naknadom od inicijalne tarife koju ste izabrali prilikom potpisivanja ugovora. Ugovor omogućava prelazak na postpejd tarifu sa višom mesečnom naknadom od izabrane prilikom potpisivanja ugovora, uz minimalno korišćenje od 30 dana nakon prelaska.

Promena ili nadogradnja Mts mobilnog internet paketa je proces koji možete obaviti na više različitih načina – putem poziva, aplikacije, SMS-a, online, posetom poslovnici ili pozivom kontakt centra. Mts vam pruža fleksibilnost i jednostavnost kako bi vaše korisničko iskustvo bilo što bolje i prilagođenije vašim potrebama. Iskoristite ove opcije i uživajte u bezbrižnom korišćenju svojih mobilnih usluga.