Najbolje satelitske usluge u Srbiji

Dobrodošli u svet satelitskih usluga koje će vas oduševiti! Mi smo tu da vam omogućimo najbolje satelitske usluge u Srbiji, kao i brz internet, bogat izbor televizijskih kanala, i savremene komunikacione usluge.

Naše usluge

BOX 2 – Brzina i raznolikost

Šta kažete na super brzi internet i pristup preko 170 kanala bilo gde u Srbiji? BOX 2 donosi brz i pouzdan internet i širok spektar TV sadržaja, sve u jednom paketu. Bez obzira gde se nalazite, brzina i raznovrsnost su vam na dohvat ruke.

BOX 3 – Više povezivanja, više štednje

Verujemo da što više povezujete, to više štedite. Zato smo kreirali BOX 3, koji vam omogućava da povežete svoju fiksnu liniju, internet i 170 kanala u jedan paket. Sjedinite sve svoje komunikacione potrebe i ostvarite dodatne uštede.

BOX 4 – Prilagodite paket svojim željama

Svako je jedinstven, a zato vam nudimo mogućnost da izaberete jedan od naših paketa interneta, televizije, mobilne i fiksne telefonije. Bez obzira na vaše potrebe, naši paketi će ih zadovoljiti. I to nije sve – uz neograničen saobraćaj za društvene mreže i pristup ekskluzivnim mts aplikacijama, doživećete potpuni digitalni svet.

m:SAT TV – Televizija gde god da ste

Mobilnost je ključna, i zato m:sat televizija prati vašu dinamičnu svakodnevicu. Ne morate da brinete gde se trenutno nalazite – naša satelitska televizija je tu. Sve usluge koje su vam potrebne nalaze se u Box 2, Box 3 i Box 4 paketima s m:sat TV opcijom.

BOX 2

Super brzi internet i preko 170 kanala bilo gde u Srbiji zvuči odlično zar ne?

BOX 3

Što više spajaš više štediš! Poveži fiksnu, net i 170 kanala u jedan paket već danas!

BOX 4

Odaberite jedan od paketa interneta, televizije, mobilne i fiksne telefonije, uz neograničen saobraćaj za društvene mreže i pristup ekskluzivnim mts aplikacijama.

m:SAT TV

Nije bitno gde se nalazite, satelitska m:sat televizija vam je na raspolaganju. Usluge koje su vam potrebne se nalaze u Box 2, Box 3 i Box 4 paketima sa m:sat TV.

Vama na usluzi 7/24

Stojimo Vama na raspolaganju, kako bi zadovoljnili sve vaše potrebe i zahtjeve. U cilju najbolje usluge možete nas kontaktirati ukoliko kliknete na gumb ispod

O nama!

Digitala u  svakom ćošku Srbije i internet u svakoj kući ma gde bila, je naš koncept razmišljanja rada i razvoja. Najbolje iz sveta telekomunikacija u Srbiji. Stručni kkadar i probrani paketi televizije interneta ili mobilne telefonije skrojeni u najboljem odnosu cene i kvaliteta. Individualna rešenja za vašu porodicu ili biznis na samo jedan klik od Vas.

O nama Digitalna TV