Satelitska televizija dostupna bilo gde u Srbiji

Život je putovanje, a mi želimo da vam svako putovanje učinimo ugodnijim uz našu satelitsku televiziju. Bez obzira gde se nalazite u Srbiji, mi smo tu da vam donesemo najbolje u svetu televizije.

Dobrodošli u Digitalnu TV - vašu ključnu karticu za neograničen svet zabave.

Naše usluge

Digitalna TV je tu da vam pruži nezaboravno iskustvo gledanja televizije. Bez obzira jeste li sportski fanatik, filmski zaljubljenik ili jednostavno želite biti informisani o najnovijim događajima, mi vam pružamo sve to i još mnogo toga. Nemojte gubiti vreme, pređite na Digitalnu TV danas i otkrijte zašto smo najbolji izbor za satelitsku televiziju u Srbiji.

BOX 2

Super brzi internet i preko 170 kanala bilo gde u Srbiji zvuči odlično zar ne?

BOX 3

Što više spajaš više štediš! Poveži fiksnu, net i 170 kanala u jedan paket već danas!

BOX 4

Odaberite jedan od paketa interneta, televizije, mobilne i fiksne telefonije, uz neograničen saobraćaj za društvene mreže i pristup ekskluzivnim mts aplikacijama.

m:SAT TV

Nije bitno gde se nalazite, satelitska m:sat televizija vam je na raspolaganju. Usluge koje su vam potrebne se nalaze u Box 2, Box 3 i Box 4 paketima sa m:sat TV.

Dostupni smo 24/7

Jednostavno nas kontaktirajte i recite nam svoje potrebe. Naš tim će vam pomoći odabrati savršeni paket.

O nama

Digitala u svakom ćošku Srbije i internet u svakoj kući ma gde bila je naš koncept razmišljanja rada i razvoja. Najbolje iz sveta telekomunikacija u Srbiji. Stručni kadar i probrani paketi televizije interneta ili mobilne telefonije skrojeni po odnosu cena-kvalitet. Individualna rešenja za vašu porodicu ili biznis na klik od vas.